Adrian Sârbu, ALEPH NEWS: Poporul bugetar român este într-o continuă expansiune. Nu pare că „s-a terminat cu şmecheria”. Cum îţi iei bugetul înapoi?

Postat la 06 mai 2024 52 afişări

Adrian Sârbu, ALEPH NEWS: Poporul bugetar român este într-o continuă expansiune. Nu pare că „s-a terminat cu şmecheria”. Cum îţi iei bugetul înapoi?

Bugetul – marea gaură neagră a României. 1,3 milioane de bugetari trăiesc din banii tăi, în frunte cu Democrativa de la Cotroceni.

„În ţara lor şi cu Democrativa la putere, bugetarii fac ce vor”, afirmă Adrian Sârbu la ŞTIU PE CE LUME TRĂIESC, redifuzată în această dimineaţă de la ora 08:00.

„Vedem că bugetul creşte, PIB-ul creşte şi deficitul creşte şi el. Deci, în ultimii 20 de ani, ei n-au operat, nu au administrat niciun an fără buget.

Deficitul generează datorii curente. Şi, ce faci? Te împrumuţi – azi, mâine, poimâine. Şi uite că ne-am tot împrumutat. Nu noi – ei, în numele nostru. Şi ne-am făcut rost de o datorie, numai publică, de 160 de miliarde de euro.

Asta e realitatea bugetului de astăzi. Fiecare buget nou e o oportunitate de a creşte numărul de bugetari”.

Buget cu Principii

„Bugetarii sunt mai egali decât tine, pentru că s-au născut şi trăiesc din buget. Partidele şi-au asigurat monopolul.

Bugetul din ultimii 20 de ani are o permanenţă, şi anume respectarea principiului Tokyo = dă-mi banii că ţi-i toc io”.

Vedeţi discuţia integrală pe ALEPH NEWS.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
continuare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.